Bingo

Bingo games voor jong en oud!

Het spelen van bingo wordt doorgaans een beetje geassocieerd met bejaarden- of buurthuizen. We gaan je aantonen dat dit lang niet altijd het geval is. Zo groeit de populariteit van het spel hard. Bingo games zijn er vandaag de dag voor zowel jong als oud!

De regels

Bingo games kennen veel gelijkenissen met het lotto spel. Net als lotto worden bingo games gespeeld met een formulier of kaart met daarop willekeurige getallen. Het spel wordt geleid door de spelleider. Deze komt, meestal door een ronddraairad, telkens aan nieuwe balletjes met daarop willekeurige getallen. De spelleider roept het getal dat uit het ronddraairad komt hardop door de zaal met bingo spelers. Wanneer het genoemde getal op je kaart staat, mag je dit getal wegstrepen. Zodra je jouw speelkaart compleet hebt afgestreept ben je gewonnen en dien je 'BINGO' te roepen. Zo weet de hele zaal dat jíj gewonnen hebt. Nadat de spelleider je kaart gecheckt heeft en alles klopt krijg je meestal een klein presentje. Bingo online kent dezelfde spelregels en doorgaans worden er meerdere bingo rondes achter elkaar gespeeld.

Speel bingo online!

Bingo online is de laatste jaren een steeds populairder tijdverdrijf geworden. Het aanbod van bingo online websites is de laatste jaren sterk toegenomen. Het grote verschil met bingo online ten opzichte van fysieke bingo is het menselijk contact. Dit vindt online doorgaans plaats middels een chat. Bovendien zijn de online speelkaarten veel voordeliger dan de fysieke speelkaarten die gebruikt worden. Een online speelkaart kost namelijk slechts €0,05. Een speelkaart om in het echt mee te spelen start pas bij €1,-.

Terug naar overzicht
Jongen

Elke maand een nieuwsbrief vol met tips over nieuwe spelletjes!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzend
Copyright © 2022 - Spelgarage | Privacy & Disclaimer | Over ons | Sitemap