Bridge

Bridge spelen test je geheugen!

Bridge kan gezien worden als een spel voor de denkers onder ons. Zowel off- als online wordt bridge jaar in jaar uit veel gespeeld. Beschik jij over opperste concentratie en een ijzersterk geheugen? Dan is dit spel absoluut iets voor jou!

Spelregels van bridge

Bridge spelen doe je altijd in een viertal. Het spel bevat 52 kaarten die onder de 4 spelers worden opgesplitst. Vervolgens valt ook het spel op te delen in twee onderdelen, namelijk bieden en spelen. Het bieden zal betrekking hebben op een soort veiling. Het spelen kan gezien worden als de tweede helft van het spel. Het contract dat bij het bieden door een tweetal wordt gepakt moet worden 'gemaakt' met hinder van de tegenspelers. Bij bridge online spelen vindt communicatie hierom doorgaans plaats via een online chat of headset. De rest van de regels zijn hetzelfde bij bridge online!

Speel bridge online!

Wanneer je geen beschikking hebt over gezelschap kun je evengoed bridge spelen! Zo is het mogelijk om met de computer samen te spelen tegen computers of echte spelers. Het grote voordeel is dat deze computers altijd beschikbaar zijn, waar je ook bent. Daarnaast kun je zelf je eigen speeltijd inplannen en zodoende pauzeren wanneer je dat zelf wilt. Dit is met name handig bij bridge toernooien. Zo kun je wanneer je bijvoorbeeld 's middags ergens heen moet in de avond weer gewoon verder gaan waar je gebleven was. Bovendien is het online spelen altijd hetzelfde en betrouwbaar. Met computers die ruim 900 000 spellen per dag spelen ben je verzekerd van een betrouwbare partner!

Terug naar overzicht
Jongen

Elke maand een nieuwsbrief vol met tips over nieuwe spelletjes!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzend
Copyright © 2022 - Spelgarage | Privacy & Disclaimer | Over ons | Sitemap