Favoriete games

Met een eindeloos aanbod van games in tal van verschillende rubrieken is het vinden van je favoriete game een lastige taak. Bovendien vindt niet iedereen hetzelfde soort spel leuk. De een kruipt bijvoorbeeld graag in de huid van een formule 1 coureur, terwijl de ander zich graag bezighoudt met het onderhouden van een boerderij. Daarom hebben we een greep genomen uit het online assortiment met populaire games. Zodoende zijn we tot een drietal uiteenlopende spellen gekomen die hier door ons zullen worden uitgelicht!

Soorten games

Onze website besteedt met name aandacht aan games die online gespeeld kunnen worden in de vorm van arcade-, casino- of klassieke spellen. De games die we bespreken zijn doorgaans games voor achter je PC. Er zijn echter nog veel meer andere soorten van games. Zo kun je ook via spelcomputers als de PlayStation of de XBOX gamen. Het grote voordeel aan spelcomputers is dat het makkelijker is om zowel online als multiplayer met of tegen elkaar te spelen. Daarnaast is het sinds de grote opkomst van smartphone telefoons ook mogelijk om spelletjes via je telefoon te spelen. Deze spelletjes worden apps genoemd en zijn vaak gratis te downloaden in de daarvoor bestemde App store, een verzamelplaats met allerlei spelletjes.

Booming business!

We kunnen wel stellen dat er veel geld omgaat in het tegenwoordige gamen. Met een opbrengst van bijna 10 miljard dollar per maand(!) kan gamen gezien worden als een booming business. Veel van deze opbrengsten worden verkregen door middel van online games die veelal gespeeld worden op reeds genoemde spelcomputers. Spellen in de game industrie verdienen met name grof geld aan microtransacties. Deze transacties worden vaak tijdens het spel te koop aangeboden. In ruil daarvoor krijgt de speler beschikking over bepaalde speciale opties in de vorm van digitale content.

Jongen

Elke maand een nieuwsbrief vol met tips over nieuwe spelletjes!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzend
Copyright © 2022 - Spelgarage | Privacy & Disclaimer | Over ons | Sitemap