Tower Defence

Tower defence games

Tower defence games vallen binnen de categorie van strategische computergames. Het is hierbij het doel voor de speler om te voorkomen dat vijanden of monsters een bepaald punt bereiken. Dit punt dien je bij tower defence games met alles wat je hebt te verdedigen. Dit wordt gedaan door torens te bouwen die de nodige schade aan kunnen richten bij de vijand. Bij deze games gebruikt de vijand meestal één vaste route. In sommige gevallen verandert deze route door de plaatsing van torens.

Knok jezelf door tower defence games heen!

Doorgaans zijn er verschillende soorten monsters en meerdere type torens. De monsters zijn te onderscheiden in de hoeveelheid schade die ze telkens aanrichten, de snelheid waarmee ze bewegen en de hoeveelheid munitie die je nodig hebt om ze te verslaan. De verschillen in monsters zijn ook altijd zichtbaar in de vorm van het monster. Bij tower defence games heb je de beschikking over allerlei munitie met ieder een andere vorm van schade. Zo kun je bijvoorbeeld munitie afvuren die de monsters vertragen of vergiftigen.

Ze komen in golven

Bij de meeste tower defence games komen de monsters in fases, ook wel golven genoemd. Tussen deze golven zit meestal een korte pauze om even op adem te komen en je torens weer te laten herstellen. Gedurende deze golven komen de monsters namelijk kort achter elkaar. Bij het verslaan van de monsters verdien je als speler geld om je munitie bij te vullen of je toren te laten herstellen. Bovendien kun je je torens ook sterker maken. Hoe verder je komt bij tower defence games, hoe sterker de monsters worden.

Terug naar overzicht
Jongen

Elke maand een nieuwsbrief vol met tips over nieuwe spelletjes!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzend
Copyright © 2022 - Spelgarage | Privacy & Disclaimer | Over ons | Sitemap